Industrirapport: Mest populære maskiner på Mascus i 2019

0

På Mascus er der over 400.000 enheder af tung materiel til salg. Maskinerne er fordelt ud på seks industrier: entreprenør, landbrug, transport, trucks, Skovbrug og have & park. Hver industri er yderligere inddelt i 15-20 subkategorier, og endnu flere sub-typer af den enkelte maskine. Få et overblik over vores maskintyper via vores sitemap.

Udover vores maskinkategorier er det muligt at segmentere indholdet med udgangspunkt i mærke og model. Vi håber, at det gør din søgning lidt nemmere, når du skal finde den helt rigtige maskine.

Som afslutning på året har vi opsummeret de mest populære maskiner på Mascus i 2019. Rapporten indeholder de mest sete, efterspurgte og solgte maskiner og mærker. Efterspørgslen baseres på alle de email-købsanodninger potentielle købere har foretaget igennem året.

Mest set maskiner

Ikke overraskende er det traktorer, som modtager den eftertragtede førsteplads. Flest brugere på Mascus søger en traktor. Overraskende? Nej vel? Nummer to er gravemaskiner. Dog må vi erkende, at der fortsat er langt op til førstepladsen. Traktorer havde i 2019 tre gange så mange søgninger. Top 3’en fuldendes med en anden entreprenørmaskine. De altid populære læssemaskiner på hjul.

Mest solgte maskiner

Igen i år er det traktorer og gravemaskiner, der indtager første- og andenpladsen over de mest solgte maskiner på Mascus.

Selvom varevogne kun lige sneg sig ind på Mascus top 20 over mest søgte maskiner, siger det intet om varevognens salgspotentiale. Her kvitterer Mascus med en flot tredjeplads.

Mest efterspurgte maskiner

Vi har lagt alle købsanmodninger sendt fra potentielle købere på Mascus sammen. Gravemaskinen løber med prisen som den mest efterspurgte maskine i 2019. Dog i tæt løb med traktorer og læssemaskiner på hjul. Tre entreprenørmaskiner byder sig ligeledes til i toppen; minigravemaskiner, gravemaskiner på hjul og rendegravere.

Mest efterspurgte mærke af brugt tung materiel

Og vinderen er… Caterpillar! Ser vi tilbage på de mest efterspurgte mærker så er der ikke mange, som kommer i nærheden af den amerikanske kæmpe. Volvo, JCB, Komatsu, John Deere and Mercedes-Benz følger trop på listen. Når det er sagt har ovenstående ‘blot’ modtaget halvdelen af det antal købsanmodninger som Caterpillar har modtaget. Imponerende.

Del på sociale medier:
FacebookTwitterLinkedIn

Skrive en kommentar