Hvad har 100 Mascus kunder tilfælles?

0

De anvender Mascus’ webshop løsning. En enkel løsning som skal gøre online annoncering lidt nemmere. Hos Mascus lægger vi hovedet på blokken. Vores webshop løsning er vores mest relevante løsning for mange maskinhandlere. Hvorfor tænker du?

Flere maskinhandlere viser deres online brugtlager via forældede hjemmesideløsninger. De er hverken brugervenlige, responsive (tilpasset mobil og tablet), Google-optimeret eller i tråd med den proffesionalisme som maskinhandleren repræsentere. Det skaber udfordringer, hvor potentielt salg forbigås. AE Maskiner er én af de mange maskinhandlere, som har fået Mascus til at udvikle deres webshop løsning.

Hos AE Maskiner ApS har vi en digital profil. Det betyder blandt andet at vores kunder skal have nem adgang til vores brugte maskiner online. Der var flere muligheder for at vise vores brugte maskiner på vores hjemmeside, men i flere af tilfældene var leveringstiden lang, for dyrt eller kompliceret i forhold til at snakke sammen med de mange platforme, hvor vi ellers annoncerer. For ikke at gå på kompromis med brugervenlighed og tekniske krav valgte vi Mascus Webshop løsning.”

Anders Ebbesen – Direktør hos AE Maskiner
AE MASKINER – Webshop

Vi forstår, at hjemmesidemarkedet kan være en jungle at navigere i. Alle lover det hele på det halve. Web-bureauernes løsninger er skræddersyet til dig, men ofte dyre og som standard uden sammenkobling til anvendte IT-systemer. Derfor har vi skabt det bedste fra to verdener. En personlig løsning, der samtidig betyder, at du kun skal uploade dine maskiner ét sted. Levering og opsætning er 2-3 uger og vi gør det ypperste for at det bliver din webshop.

Alt i alt var det en positiv oplevelse. Leveringstiden var kort – kun et par ugers leveringstid. Desuden var prisen langt under tilsvarende ydelser fra eksempelvis web-bureauer. I forhold til design, havde vi stor indflydelse på hjemmesidens udseende gennem hele processen. Jeg må sige at det fungerer upåklageligt.

Anders Ebbesen – Direktør hos AE Maskiner

Mascus webshop løsning er for alle og enhver. Derfor er det ikke så vigtigt, om du enten har mange eller få maskiner. Afgørende er, at du har et ønske om at skabe de bedste rammer for dine kunder og deres oplevelse, når de handler brugt. For idag er en hjemmeside ikke bare et udstillingsvindue. Det er en afspejling af hvem du er, og hvordan du ønsker dine kunder skal betragte dig. Eksempler på andre webshops bygget af Mascus:

Del på sociale medier:
FacebookTwitterLinkedIn

Skrive en kommentar