Upload video to used equipment listings

6 tips til at optage gode videoer, der viser dit brugte udstyr frem til salg online

0

Det er hurtigt at sætte din brugte traktor, gravemaskine, lastbil eller andet maskineri til salg online i dag. Det tager kun et par minutter at udfylde detaljerne i din annonce. Købere kan næsten øjeblikkeligt finde din maskine på online markedspladser og annoncelister.

Men undervurdér ikke nogle få enkle trin, der kan øge dine chancer for at sælge din maskine endnu hurtigere. Du har måske allerede tilføjet flotte billeder, en korrekt pris og alle de vigtige oplysninger i din annonce. Hvad mangler du så?

At finde dit brugte udstyr online er den første kontakt, købere har med den maskine, du sælger. Deres første indtryk kan enten øge interessen eller være en dealbreaker fra starten. Derfor bør det altid være på din “to-do-liste” at inkludere videoer, når du sætter din maskine til salg online.

Video af Liebherr A904c hjulgravemaskine til salg på Mascus fra virksomheden Ecoglobal Machinery i Spanien

Ifølge statistikker er video det mestckonsumerede medieindhold i dag

Ifølge Forbes er video det mest konsumerede og overbevisende medie online. 79 % af deltagerne i en undersøgelse nævnt i Forbes-artiklen svarede, at de finder videoannoncer mest relevante. Et overvældende flertal erklærede, at de foretrækker at lære om et produkt eller en tjeneste ved at se videoer (74 %) frem for at kigge på billeder (13 %) eller læse en artikel (13 %).

Så hvordan kan du lave gode videoer til din online annonce, så købere bliver interesserede i din maskine og stopper med at lede efter lignende maskiner?

Her er 6 tips til at optage en god video af dit tunge udstyr eller lastbil:

  1. Sørg for optimale optageforhold: solskinsvejr, god belysning, maskinen er ren, og der er plads til at bevæge sig rundt om den.
  2. Lyd på! Find et stille tidspunkt at optage videoen, men start motoren, så køberne tydeligt kan høre motoren køre. Du kan også inkludere et par nyttige fakta i en kort præsentation af maskinen.
  3. Det er en fordel at optage i landskabsformat, så du får flest mulige detaljer med i billedet; især store maskiner passer bedre i landskabsvideoer end i vertikale.
  4. Bevæg kameraet eller telefonen langsomt, når du optager, så seerne får et detaljeret overblik over maskinen (undgå at ryste telefonen eller bevæge dig for hurtigt).
  5. Overvej videoens længde: under 1 minut er for kort, men det er ikke nødvendigt at gå over 3 minutter.
  6. Giv en omfattende præsentation: vis alle udvendige vinkler af maskinen samt indvendigt i kabinen. Inkluder vigtige detaljer som motor, tilbehør, hjul osv. Start motoren og demonstrer maskinen i aktion.

Gør din telefon klar og optag en fantastisk video til dine annoncer for brugt udstyr!

Vidste du, at det er muligt at uploade en video af din maskine direkte fra din telefon eller computer, når du opretter en annonce på Mascus?

Alternativt kan du inkludere et link til en eksisterende video fra YouTube eller andre video-hostingplatforme. Prøv det nu.

Upload video, når du opretter annoncer på Mascus.

Del på sociale medier:
FacebookTwitterLinkedIn

Skrive en kommentar