Hop til indhold

Hvordan skal landsbyerne overleve i fremtiden?

28. maj 2013

Vores samarbejdspartnere fra LandTV har lavet et nyt indslag om det gode liv på landet anno 2013. Indslaget handler om, at de små landsbyer skal skabe sig en ny identitet for at trække folk til. De små lokale virksomheder lukker, ligesom landbrugene enten lukker eller effektiviserer, hvilket betyder at behovet for arbejdskraft er faldende i landsbyerne. Som en konsekvens af denne udvikling, er mange landbyer blevet til såkaldte “pendler-landsbyer”, hvor størstedelen af befolkningen arbejder uden for byen. I indslaget følger man de tre landsbyer; Fjelstervang i Vestjylland, Rønbjerg ved Skive og Ålsrode på Djursland, som netop slår på at være “pendler-landsbyer”.

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: