Hop til indhold

Mød en ung udgave af bonderøven fra DR

2. april 2013

Vi har netop indgået et samarbejde med LandTV, som producerer små video-indslag om landbruget. Samarbejdet består i, at vi vil hjælpe LandTV til at udbrede deres videoer på vores blog og via Facebook.

Denne video handler om Mikkel, som repræsenterer en ny generation af landmænd.

Mikkel er opvokset i byen, og hans forældre er ikke landmænd. Tidligere var hovedparten af landbrugsskoleelever unge mænd fra landmands-familier, men denne tendens er ved at skrifte. I dag kommer flere landbrugsskoleelever fra byen, og flere piger søger ind på landets 20 landbrugsskoler. Landbrugsfaget er igen blevet populær, og i følge Klaus Ankjær Sørensen, som er studievejleder ved Kalø Økologisk Landbrugsskole, har Bonderøven fra DR en stor indvirkning på denne popularitet.

Mikkel, som er 14 år gammel, har planer om at søge ind på landbrugsskolen, når han har afsluttet folkeskolen. Han har allerede prøvet kræfter med landbrugsfaget, da han har sin egen lille husdyrsbesætning, som han har fået lov til at have på en gård lidt uden for Aarhus.

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: