Hop til indhold

Mascus besøger Transport 2013

18. marts 2013

Transport 2013

Fra den 4. til 7. april besøger Macus.dk Transport 2013, som er Scandinavians førende transportmesse.

Vi glæder os til at få nogle hyggelige snakke med vores nuværende kunder, og vi håber på at møde en masse spændende mennesker med interesse for transportbranchen! Hvis du skal afsted til Transport 2013, håber vi på, at  du har tid til at kigge forbi vores stand på messen, som du finder på stand nr. 7176.

En af grundende til, at Mascus i dag er verdens førende markedsplads for brugte maskiner, er fordi vi er lytter til vores kunder. Når vores kunder efterspørger funktioner, eller har forslag til forbedringer, er vi gode til at tage deres inputs til os. Derfor håber vi, at Transport 2013 kan give os et godt billede af, hvad vores kunder efterspørger lige nu.

Under Transport 2013, vil vi løbende tage billeder, som vi både lægger op på bloggen og på vores Facebook profil.

Transport 2013 er som nævnt Scandinavians førende transportmesse. Sidste gang at messen blev afholdt, var der hele 17.520 besøgende, og vi håber på at dette års Transportmesse, bliver en lige så stor succes.

Vi ses i Herning Messecenter 🙂

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: