Linde gaffeltruck vinder design pris

brugt linde gaffeltruck til salg

Linde H40-50 Gaffeltruck

Kilde: IF Design

Linde’s nyeste skud på stammen hedder Linde H40-50 og er en firhjulet gaffeltruck. Kvalitets design har banet vejen for Linde trucks. Når det kommer til gaffeltrucks har Linde har fastsat sig som den producent af trucks som konkurrenterne sammenligner sig med i årtier, både på teknologi og design, hvilket resulterer i unikke, innovative gaffeltrucks. Den nyeste ansigtsløftning af den dieseldrevne gaffeltruck Linde H40-50 med en 4-5 ton løftekapacitet imponerer takket være sin enestående nem betjening og ekstraordinær præstation. Dette nye truck design har fokus på chaufføren og afspejler truckens køreevner, dynamik og effektivitet. Linde Gaffeltrucken kombinerer rumlig ergonomi med lave driftomkostninger og sjov kørsel. Det ergonomiske design sikrer træthed og frit arbejde, samt en unik præstation.

Linde gaffeltrucks er produceret under navnet Linde Material Handling i Aschaffenburg i Tyskland. Men designet er lavet af ingen mindre end Porsche Engineering Group som ligger i Weissach også i Tyskland. Deres chefdesignere er to herrer ved navn Michael Mauer og Stefan Stark.

One thought on “Linde gaffeltruck vinder design pris

  1. Søren

    Det er godt nok også en fed truck, men det kan jo heller ikke undre nogen, når det er både Linde og Porsche Engineering Group der har haft en hånd inde over 😀 Hehe. Fantastisk blog i øvrigt! 😉 Super med lidt fokus på gaffeltrucks – det er der for lidt af!

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s