Race med Toyota Gaffeltruck

brugt toyota gaffeltruck

Race med Toyota Gaffeltruck

Det er en sportsdisciplin som vi simpelthen ser alt for lidt til, gaffeltruck race mener jeg personligt skal på OL-programmet. Billedet her viser hvordan to japanere kører vildt race, eller motorløb, på to Toyota Gaffeltrucks. De to trucks har HERTZ udlejningsklistermærker på sig, men jeg håber godt nok ikke der er udlejnings gaffeltrucks da det nok ikke falder i så god jord hos HERTZ. Om billedet er ægte i den forstand at de to personer virkelig kører race på gaffeltrucks eller om det er opsat for billedet skyld vides ikke. Men når alt kommer til alt ser det rigtig sjovt ud og jeg skulle gerne tage et par omgang i en gaffeltruck på en racerbane. Det kan ikke ses på billedet hvilken model gaffeltrucken har, men de to ser meget ens ud og hvis kan kan finde ud af hvilken Toyota model der er den mest solgte brugte gaffeltruck i Japan kan man måske regne ud hvilken model det er.

Hvilken Brugt Toyota Gaffeltruck som er mest populær i Danmark ved jeg desværre ikke. Men en hurtig søgning på gaffeltrucks på Mascus viser hurtigt at Toyota 7 FBMF Gaffeltruck er den mest populære brugte gaffeltruck i Sverige og Toyota 7 FBEF er den næst mest populære brugte gaffeltruck hos vores nabo mod øst. En helt anderledes tendens ses hos vores venner mod vest i USA, hvor den absolutte mest populære brugte toyota gaffeltruck er trucken Toyota 7 FGU, hvorfor vides ikke helt. Men Toyota 7 FGU er en lille smule større end de gaffeltrucks som vi normalt benytter her i Europa og som alle ved skal der altid være større og bedre i USA. Personligt foretrækker jeg en gaffeltruck som er lille og hurtig. De kan alle som regel løfte mere end hvad behovet er og en løfteevne på 1 ton kommer man rigtig langt med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s