Manitou gaffeltrucks til E&H12

brugt Manitou Gaffeltruck sælges

Manitou MH25-4T Gaffeltruck

brugt Manitou Gaffeltruck til salg

Manitou MI35D Gaffeltruck

Dette års entreprenør og håndværks messe E&H12 faldt jeg over disse to Manitou Gaffeltrucks. Messen er bedst kendt for at vise de nyeste og største entreprenørmaskiner, men de to fine gaffeltrucks havde fået lov til at være med og med god grund. Manitou er mest kendte for deres gode teleskoplæssere, men Manitou gaffeltrucks er bestemt af lige så god kvalitet. Den danske importør af Manitou Gaffeltruck Scantruck havde de to trucks med og der var stor interesse for gaffeltrucksene. De to gaffeltruck modeller var henholdsvis to helt nye Manitou MH25-4T og Manitou MI35D som begge kan ses på billederne. Jeg ved desværre ikke hvad de koster men prisen er efter alt at dømme i den høje ende. Men til prisen på gaffeltrucksene skal tilregnes at Manitou er kendte for deres høje kvalitet og utrolige evne til at komme rundt alle veje. Der er en grund til at Manitou teleskoplæssere er blevet en af de mest kendte og brugte teleskoplæssere i hele verden.

Nogle af de mest populære brugte gaffeltrucks fra Manitou er:

  • Manitou M26-4 gaffeltruck
  • Manitou M30-4 gaffeltruck
  • Manitou MSI 50 gaffeltruck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s