Hop til indhold

Agromek 2012

1. december 2012

Agromek 2012

Den 27-30 November 2012 løb Agromek af stablen, og sikke en fornøjelse det var. Det var en oplevelse på alle mulige måder, og vi håber i havde en ligeså god oplevelse på Agromek som os. Hele 13 haller med udstillinger af maskiner og udstyr til både mark og stald. Agromek osede af interesse og optimisme og der var en høj stemning over hele linjen. Der var en fantastisk opbakning til Agromek med et samlet besøgstal på 45.248 mennesker, heraf 5.127 udenlandske gæster. Der var masser af muligheder for at finde inspiration på Agromek, både i forhold til sit eget landbrug, men også få den nyeste viden og lære noget om mange forskellige projekter.

For Mascus fik vi en masse nye viden fra både, læsere, brugere og kunder og det var en stor fornøjelse for os at møde jer der gør brug af Mascus, og kunne give os mere viden omkring forbedringer, udfordringer og erfaringer som i oplever med Mascus.

Hvis du gik glip af Agromek 2012 har du her muligheden for at se billeder på vores Facebook-side 🙂

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: