Doosan afslører intelligent konceptgaffeltruck

brugt Doosan gaffeltruck

Klar til fremtiden: Doosan afslører intelligent konceptgaffeltruck
Effektiv, miljøvenlig og med den højeste grad af sikkerhed, fremtidens gaffeltruck fra Doosan har navnet “Intelligent Koncept Truck” og har til formål at gøre Doosan til den førende producent af gaffeltrucks. Nedenstående er taget fra en officiel pressemeddelelse fra Doosan.

Den intelligente Koncept Gaffeltruck
En sindrigt konstrueret produkt med et radikalt design og moderne teknologi, gaffeltrucken har til formål at skubbe grænserne for materialehåndtering, samtidig med at holde sig til Doosans vision om enkelte og stærke gaffeltrucks med høj ydeevne.
Designet af den prisbelønnede udviklere fra Doosan er gaffeltrucken ifølge design teamet, “Innovation, der udtrykker effektiviteten & intelligens.”
Ligesom sin forgænger, har Doosan gaffeltrucken modelbetegnelsen Doosan CX og Doosan CL og har til hensigt at give en dynamisk kombination af optimal brugervenlighed der er effektiv, miljøvenlig og sikker.
Blandt nyskabelserne ved trucken, er ændringer til førepositionen, motor og drivsystemet. Doosan er allerede en af verdens førende inden for OLED-teknologien, og koncept trucken viser, hvordan virksomheden i sidste ende kan inkorporere augmented reality systemer i et nyudviklet heads up display. En unik arbejdsguide system sætter føreren i stand til at se oplysninger om deres last og finde den mest optimerede arbejdsproces, for at hjælpe med at maksimere produktiviteten. En fleksibel kontravægt skal forbedrer stabiliteten og øger lasteevne, men samtidig give en optimeret venderadius.
Den elektrisk drevne koncept gaffeltruck reducerer emissionerne, forurening, støj og brændstofomkostninger, der opfylder alle fremtidige retningslinjer for internationale miljøstandarder. Det effektive genopladelige batteri giver mulighed for hurtigere genopladning, hvilket giver en øget arbejdstid og produktivitet.
“Med en teknologi der konstant bevæger sig fremad, er det vigtigt at se fremad og udvikle nye produkter og koncepter, og samtidig indarbejde Doosan’s kerneværdier.” Siger Young Lee, Team Leader for Overseas Marketing Team.
I modsætning til andre fabrikanter der er ivrige efter at vide deres innovationer frem, har Doosan gået stille med dørene omkring der koncept gaffeltruck og dens radikale vision indenfor design ved at understrege design holdets bestræbelser på at tilføje praktiske, pragmatiske forbedringer.
Doosan britiske salgschef, Paul Watson bemærkede, hvordan udvikling indenfor ny gaffeltruck teknologi med gennemprøvede komponenter vil forme og sikre Doosan’s fremtid i branchen: “Jeg tror at Doosan er den mest succesfulde producent af gaffeltrucks, der er parat til at bruge holdbar teknologi når det er nødvendigt og innovere når det er muligt. Og det er virkelig, hvor Doosan konstruktion nydt massivt fra udformningen af Doosan CX konceptet hvor den vandt reddot design award 2009. Samme tema gik ind i udformningen af Doosan CF, og forhåbentlig vil vi se frugten af de samme fordele. ”
Med vippefunktion sæder, nav-dreven motorer og sol reagerende glas, vil teknologien virkelig finde vej til gaffeltrucks i fremtiden? Hvis markedet dikterer det, Paul Watson mener, at sådanne innovationer vil gøre det på fremtidige modeller. “Tag foldbare gafler. Den teknologi og konstruktionskapacitet er allerede med os, som er kameraer og sensorer monteret på gaflerne og master. Ligesom alle funktioner, er vi nødt til at demonstrere behovet for og fordelene skal bevise ændringerne er umagen værd. ”
Hurtig udvikling af koncepter kan også vise sig som et vigtigt element til gaffeltruck leverandør af fremtiden. Med den teknologi som allerede er til rådighed til at reproducere en model af det menneskelige hjerte ved effektivt udskrive det er behovet for at bære dyre dele bedrifter eller endda sjældent brugte dele, kan blive mindre vigtige.
“Nye teknologier kan frigøre designprocessen,” sagde Paul, “samt tilbyde nye spændende muligheder, der kan anvendes til eksisterende produkter. Den sande dommer vil være slutbrugeren. Hvis de ønsker den teknologi, vil det uden tvivl komme til at passere. ”
Som et spændende glimt af, hvad fremtiden bringer for gaffeltrucks, for at se hvordan Doosan arbejder hen imod at åbne et væld af nye teknologier til sine kunder og vil ICF utvivlsomt gøre andre producenter tage til efterretning.
Konkluderer Paul: “Selv om vi ikke vil se ICF i lagerbygninger i nogen tid endnu, kan der være nogle elementer, som vi forhåbentlig vil være i stand til at indarbejde i vores næste serie af produkter. Vi har bestemt ikke udelukke at stille nye og mere effektive måder at give værdi for pengene produkter, der gør operatøren og ejerens liv mindre kompliceret gennem teknologi. ”
Man kan i dag få over 90 forskellige nye og brugte Doosan gaffeltrucks fra 1,5 til 16,0 tons (IC-modeller) og fra 1,3 til 5,0 tons for elektriske gaffeltrucks plus de nye modeller af Doosan pallevogne, stablere og Reachtrucks.
For yderligere information se http://doosanflt.com/pw1/ 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s