Hop til indhold

John Deere og New Holland deler første pladsen i oktober

10. november 2012
John Deere vs New Holland - brugt traktor

Den evige kamp mellem New Holland og John Deere,
de deler første pladsen

De to traktormærker, John Deere og New Holland skiftes ofte til at være Denmarks mest solgte brugte traktor. Men oktober måned viser et dødt løb mellem de to traktorer. Begge traktor mærker stod nemlig for hver 15,4% af salget af brugte traktorer på Mascus.dk – Tallet er regnet ud fra det totale antal Danske traktorer der er solgt på markedspladsen for brugte maskiner og udstyr i oktober måned 2012. Top 5 over mest solgte brugte traktorer i oktober måned ligger utrolig tæt, og kun 2,5% point deler top og bund. Overraskende er Ford Traktor med på toplisten med hele 13%, det er første gang der er solgt så mange brugte Ford Traktorer i Denmark, i hvert fald siden Mascus har startet med statistikken.  Om Ford kan holde placeringen i top 5 tvivler vi på hos Mascus, eftersom Ford traktorne bliver ældre og ældre og stort set kun bruges på mindre landbrug eller sågar hobbylandbrug. Men når det er sagt er traktorer fra Ford meget pålidelige og holdbare.

  1. John Deere – 15,4%
  2. New Holland – 15,4%
  3. Massey Ferguson – 14,9%
  4. Case IH – 13,5%
  5. Ford – 13,0%

Følg med i udviklingen over salget af brugte traktorer her på bloggen hver måned.

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: