Skip to content

Mascus sponsorerer BMW Rally hold

24. september 2012

Vores kollegaer i Ungarn har sponsoreret et lokal Rally hold, der kører en klassiske BMW 2002. Bilen er klædt i rigtige Mascus farver og med et fint billede af vores stolte Mascus Mand. BMW Rally bilen er blevet sponsoreret som en del af en større marketing indsats fra Mascus. Læs flere nyheder fra Mascus her. Den specielle BMW 2002 blev produceret fra 1968 til 1976 og havde en firecylindret motor med 108 hestekræfter fra en 2,0 liters motor (1990 cc). Der blev senere lavet en turbo version af BMW 2002, men den vil være for ærgerlig at bruge til Rally løb.

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: