Skip to content

Mascus er verdensleder indenfor brugte skovningsmaskiner

17. september 2012

brugte skovningsmaskiner til salg på mascus

Mascus har opnået endnu en rekord i år, nemlig at være verdens førende inden for levering og salg af brugt skovbrugsmaskiner. Mascus har overgået sine konkurrenter og er blevet den foretrukne portal for købere og sælgere inden for branchen, foran alle konkurrenterne.

Find brugte Silvatec Skovningsmaskiner til salg.

Hvis du er på markedet for brugte skovmaskiner, så er der helt bogstaveligt ikke noget bedre sted at finde hvad du har brug for end på Mascus. Vores online portal er nu verdens førende indenfor salg og levering af brugte skovbrugsmaskiner, hvilket resulterer i mere end 3,5 millioner besøg hver måned, med over 231.000 annoncer, der dækker alle tænkelige typer af brugte skovmaskiner. Mascus er blevet en betroet online partner for nogle af de største navne af skovningsmaskiner, det sikrer, at køberne nu har det bedste og størst mulige udvalg, når det kommer til brugte skovmaskiner over hele kloden.

Find brugte John Deere Udkørselsmaskiner til salg.

Mascus giver æren for den fænomenale succes i skovbrugssektoren til vores indgående kendskab til branchen, og Mascus’ politik med konstant at udvikle nye metoder til at fremme erhvervslivet i hele verden, giver købere og sælgere af skovningsmaskiner den mest effektive og direkte vej til markedet. Med over 3,5 millioner besøgende hver måned og en tilstedeværelse i 42 lande rundt om i verden, rækker Mascus’ indtrængen på det globale marked nu langt ud over konkurrenternes. Som skovbruget begynder at komme sig efter den globale recession, er Mascus nu perfekt placeret til at give købere og sælgere en fordel, da industrien bevæger sig fremad. Besøg Mascus i dag for at se hele spektret af skovbrugsmaskiner til salg eller for at oprette din egen annonce.

Find brugte Timberjack Skovningsmaskiner til salg.

Læs mere i den officielle pressemeddelelse om brugte skovningsmaskiner her.

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: