Hop til indhold

August 2012: Case IH er den mest solgte brugte traktor i Danmark

2. september 2012

Case IH PUMA 165 hos Vinderup Maskinforretning

Selvom feltet i forrige måned var ekstremt tæt, blev august alligevel måneden hvor Case IH skulle slå konkurrenterne fra New Holland og John Deere. Case IH traktorer har altid været meget populære hos danskerne, og hos Mascus finder du lige nu 1.638 brugte Case IH traktorer til salg, hvoraf 237 kommer fra danske maskinforhandlere. Case IH har eksistere lige siden 1842 da Case Corporation blev grundlagt, i daglig tale går Case IH satdig under navnet Case, men i 1984 gik Case sammen med den kendte landbrugsmaskin producent International Harvester og fik navnet Case IH, som det bærer i dag. Det bliver spændende at se om Case IH kan holde salgstallene for deres brugte traktorer over konkurrenterne, men det vil kun tiden vise. I hvert fald bliver de kommende CASE IH traktorer yderest konkurrence dygtige, hvilket vil holde brugt priserne oppe. Læs denne spændende artikel på TraktorTech om hvordan den nye Case IH Magnum serie er blevet bedre end sine forgængere.

Du finder den komplette liste over nye Case IH traktorer på deres officielle hjemmeside her.

  1. Case IH – 16,4%
  2. New Holland – 16,2%
  3. John Deere – 15%
  4. Ford – 14%
  5. Massey Ferguson – 11%

Blandt de mest populære Case IH traktor modeller finder du Case IH MX 135, Case IH MX 170, og den enorme Case IH STX 525 Quad bælte traktor.

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: