Hop til indhold

New Holland igen månedens mest solgte brugte traktor

3. juli 2012
Brugt New Holland 8670 Traktor

Billede lånt af fra Frost Traktor- & Maskinservice i Aabenraa

I juni måned var New Holland ingen på topplaceringen som den mest solgte brugte traktor på Mascus.dk. Selvom New Holland er meget populær blandt købere af brugte traktorer i Danmark, og derfor ikke overrasker med første pladsen igen, så viser salgstallene for juni måned alligevel nogle spændende ting. Først og fremmest er John Deere helt nede på en 4. plads hvilket er den laveste placering for John Deere i 2012. Endvidere ligger Ford højt med et samlet traktor salg på 15%, hvilket kun lige overgår Massey Ferguson, også på 15% af det samlede antal solgte brugte traktorer. Der produceres ikke flere nye Ford traktorer eftersom mærket er blevet opkøbt af New Holland for mange år siden. Derfor er det specielt at Ford traktorne ligger så højt. Det kan skyldes at en brugt traktor fra Ford oftest er billigere på grund af deres højere alder og gode ry for at være meget holdbare og stabile. Endvidere kan det samtidig skyldes at de Danske landmænd har det økonomisk svært for tiden og afventer med at investere i nyere maskiner indtil høsten for alvor går ind eller er helt overstået.

De fem bedst sælgende traktor mærker  i Danmark for juni 2012:

  1. New Holland 19%
  2. Ford 15%
  3. Massey Ferguson 15 %
  4. John Deere 12 %
  5. Case IH 10%

Find mere end 15.000 brugte traktorer til salg på Mascus lige nu.

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: