Hop til indhold

Stort brug af smartphones i Landbruget

25. juni 2012
Brug af smartphone i landbruget

Billede af en smartphone

En analyse lavet for LandbrugsMedierne i samarbejde med det uafhængige analyseinstitut, Aspecto, viser at antallet af smartphones er imponerende stort. Over 1.400 danske landmænd blev spurgt om hvilke telefon/tablet produkter de havde i husstanden. Ikke mindre end 40 % svarede at de havde mindst en smartphone i hjemmet.

Brugen af smartphones i landbruget vinder fortsat frem eftersom priserne bliver lavere og mest af alt at funktioner og applikationer (apps) bliver mere anvendelige i landbruget. App’s som vejrtjenester, kornrådgivning, GPS programmer og lignende gør ofte arbejdet som landmand nemmere. Eftersom den nye teknologi vinder tærren hos den ældre generation af landbruget fortsætter salget af smartphones, tablets og applikationer med at stige. Hos Mascus har vi set denne udvikling og udviklet en version af vores markedsplads med brugte maskiner til mobiltelefoner og smartphones. Du kan læse mere om vores mobilhjemmeside her eller se den på m.mascus.dk

Hvilke af nedenstående produkter har din husstand..?

91,5% – Fastnet telefon
40,0 % – Smartphone (Heraf: iPhone 15,7%, Andre smartphone 24,3%)
76,9% – Mobiltelefon (ikke smartphone)
8,60% – Tablet (Heraf: iPad (apple) 7,8%, Andre tablets 0,8%)

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: