Skip to content

New Holland igen på toppen over brugte traktorer

4. juni 2012
Billede af New Holland Traktor

New Holland T7.220 Traktor

I maj måned lykkedes det for New Holland igen at overtage første pladsen som den mest solgte brugte traktor i Danmark. Siden januar har New Holland lagt på første pladsen hele tre måneder, og det bliver spændende at se om den blå traktor kan holde niveauet i de kommende måneder eller om John Deere overtager førringen. Erfaringer viser at salget af brugte traktorer vil falde over sommermånederne med lavpunkt i august måned hvor de fleste landmænd har travlt med at høste. Den årlige høst gør at ingen tænker på at købe nye maskiner og traktorer til landbruget. Dertil skal ligges at antallet af traktorer solgt til entreprenør virksomheder ikke kan overvejer falget i salg af traktorer til landbruget. Det bliver i hvert fald spændende at følge udvikligen i de kommende måneder. Søg selv efter brugte traktorer på Mascus her.

  1. New Holland 18%
  2. John Deere 13%
  3. Case IH 12%
  4. Massey Ferguson 10%
  5. Claas 6%

Billedet er udlånt af denne blog om traktorer.

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: